Tantrika’s

HannaLuna

Sinds ik voor het eerst kennis maakte met massage hebt ik het altijd plezierig gevonden om massages te geven. Zo’n 5 jaar lang heb ik gemasseerd als hobby en bijverdienste, totdat ik bij Balans Massage terecht kwam. Hier leerde ik de Tantra kennen, een levenswijze en massagevorm die me meteen aansprak.

Inmiddels heb ik een opleiding sportmassage afgerond, verschillende cursussen en workshops gevolgd om me verder te ontwikkelen als masseuse en ik ben nog steeds blij met deze stap. Het geeft me veel voldoening mensen te zien genieten van een heerlijke massage.
Naast het masseren ben ik graag bezig met muziek, reizen, sport en genieten van de natuur. Ik ben een vrijdenkend iemand met wie je alles kunt bespreken zonder dat ik mijn oordeel klaar heb. Je kunt je zowel lichamelijk als geestelijk aan mij overgeven.

Debora

Debora is een ervaren massagetherapeute die erg geniet van Tantra. Ze heeft vele jaren ervaring met masseren en houdt zich daarnaast bezig met yoga en spiritualiteit. Ze is een spontane, warme persoonlijkheid en ziet jou graag genieten van een heerlijke tantramassage.